Vuoden ensimmäinen päivä on hyvä päivä kiittää. Kiittää kaikesta menneestä, olevasta ja tulevasta. Se on uusi alku - on jälleen 365 päivää aikaa kirjoittaa tarinaansa eteenpäin. Muuttaa, mikä vaatii muutosta ja pitää se, mikä palvelee omaa elämää eniten. 

 

Haasteellinen ja työn täyteinen vuosi on nyt takana. Vuosi jolloin sain kasvaa ja paljon myös kokea niin omassa työssä kuin opintojen parissa. Ylitin itseni kirjaimellisesti.

Paljon tähän vuoteen toi iloa ja rakkautta meidän pieni uusi perheenjäsen. Tuo pieni karvainen ja niin koko olemuksellaan rakastettava tapaus. Hän on juuri sellainen, tunnekoira. Sain myös paljon oppia tunteista ja opin nauttimaan ja olemaan kiitollinen kaikista ympärilläni olevista ihmisistä, äidistäni  ja asioista ja niistä hetkistä kun kaikki on kuitenkin lopulta ihan hyvin ja se hetki kun tuntuu, että maailma murenee niskaan kohdistan katseeni sinne menneeseen. Selvisin silloin ja selviän nytkin ja loputtomalta tuntuvan yön jälkeen saapuu aina se uusi aamu.  

 

Opin myös sen, että Kaiken ei tarvitse olla täydellistä - ei sellaista ole lopulta olemassakaan. Kaikkien elämässä on vaikeuksia, pelkäämme kuitenkin jokainen huolta ja kriisejä. Tärkeintä ehkä onkin, että elämään sisältyy myös iloa ja onnea. Niistä elämän rosoisista pinnoista huolimatta. Niin moni asia kun on meistä itsestämme kiinni. 

 

 

Juteltiin eilen puolison kanssa. Haaveiltiin etelän matkoista, unelmoitiin ja oltiin kiitollisia kaikesta huolimatta . Kiitollisia tästä matkasta, mikä on saatu tänäkin vuonna kaikkine myrskyineen ja myötätuulineen yhdessä kokea ja kulkea. On ollut  niitä vastoinkäymisiä, mutta valtavan paljon myös hyvää. 

 

Uusi vuosi tulee olemaan erilainen, aloitamme yhden uuden yhteisen matkan. Yhdessä. Yritämme korjata sitä mihin joskus sitouduimme ja oppia menneestä, jotta osaamme antaa tilaa uudelle. Katsotaan mihin se johtaa. 

 

Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2022!