Ihanat pari päivää takana. Ne piti sisällään reissun ystävien kanssa. Paljon naurua, hyvää ruokaa ja juomaa. Hyvää musiikkia ja maailman parantamista. Tuli valvottua aamuun asti. Ja eilen mentiinkin sitten aikaisin unille. Tänään on ollut vielä väsynyt olo. Mieli on silti pirteä ja tuntuu, että tämän viikonlopun voimin jaksaa taas pitkään.

Vuosi sitten jännitin vielä jollain tapaa niitä öitä jolloin unet jäivät vähemmälle. Pelkäsin jollain tapaa, että unet eivät palaudu ennalleen. Nyt huomasin, että en enää asiaa mieti. Luotan, että se uni kyllä tulee vaikka yksi yö meneekin harakoille. Ja väsymyksenkin kanssa selviää. Samoin tunteiden. Luin eräästä tutkimustuloksesta jossa sanottiin, että ystävillä on parantava voima. Itse voin niin allekirjoittaa tuon lauseen. Siltä tuntuu juuri nyt. Kaipaan tietyin väliajoin niitä hetkiä jolloin saan viettää aikaa heidän kanssa kenet koen läheisiksi ystäviksi. Ystäväni sanoikin, että ajattele me olemme olleet puoli elämää kohta yhdessä. Meidät hitsattiin niin tiiviisti lapsena yhteen, että vaikka nyt emme joka viikko näkisikään kaikki on silti niin kuin ennen. Siltä se tuntuu. Toinen näkee sisimpään vaikka sanoja ei sanottaisi. Ja toinen ei loukkaanu vaikka tulisi riitojakin. Ystävyys kestää toiselle sanomisen. 

Tämä kevät tuo mukanaan uusia tuulia. Olen innostuneen jännittynyt. Samaan aikaan myös kiitollinen. En pidä elämässä mitään itsestään selvyytenä. Olen kiitollinen niistä uusista tuulista mitä elämääni olen saanut. Näen kaikki ne uusina mahdollisuksina. Tämä päivä meni aika pitkälti istuessa tietokoneella. Huominen päivä pitää pyhittää liikunalle ja siivoamiselle. Ihanaa viikonloppua kaikille. Ensi viikolla onkin jo pyhistä koostuva pääsiäisloma <3