"Minussa on ongelma,
jokin virhe ohjelmoinnissa
Puutteita koodissa,
korvaan pessimistisyydellä.
Tuntuu että tekijät unohti otsaan kirjoittaa
ravistettava ennen käyttöä.

Joskus aion vielä kääntää kelkkani,
ja tehdä korjausliikkeen.
Aion parantaa kaikki tehdyt vauriot,
melkein uskon itsekin."

Pystyn yhtymään Apulannan kappaleen sanomaan niinä päivinä kun naisten hormoonitoiminta tulee kuun tiettyyn vaiheeseen. Silloin mulla on todella olo, kuin olisi jokin virhe ohjelmoinnissa. Varsinkin juuri niinä päivinä kun se tietty hetki kuukaudessa lähestyy. Hormoonit ! Omalla kohdallani pystyn puhumaan niistä PMS - oireista.

Jos siirryn hetkeksi edeltävien päivien tunnelmiin. Jo aamulla tiesin, että huomenna on se päivä jolloin ne alkavat. Itketti, suututti, masensi. Olisi tehnyt mieli käpertyä mieheni kainaloon! Tai jonkun kainaloon, joka sanoisi että kaikki on ihan hyvin.

Kiukuttelin miehelleni puhelimessa. Silloin juuri se yksin olo pitkästytti, olo oli ikävä. Tuntui kuin olisin ollut herkkä kaikille tunteille, väsymykselle ja kivulle. Eilen mietin, että en antaisi itselleni mielelläni lupaa siihen että musta tuntuu siltä. Koska kaikki on kuitenkin hyvin. En halua valittaa pienistä asioista niin kauan kun kaikki on kuitenkin ihan hyvin. Silti tuntui, että olisi tehnyt mieli hyppiä tasajalkaa. Kaivautua peiton alle ja jäädä sinne. Ihan vain päiväksi tai kahdeksi. Siihen, että huomenna taas kaikki on paremmin. Paremmin, vaikka kaikki on hyvin. Tunne se on mikä sanoo, että asiat ei ole hyvin. Mitä jos vain siedän! Ankkuroidun tähän ja siedän! Hengitän ja siedän! Hetken päästä taas mietin, missä ohjelmoinnissa kehossani on virhe? Mitä burnout teki keholleni? Mitä naisellisuus tekee keholleni? Hormoonit ja oma sairauteni mikä on niiden rooli tässä kaikessa? 

Myönnän, että väsymys alkaa painamaan. En jaksaisi tehdä enää viikkoakaan töitä. Tarkoitus oli tehdä tehtäviä loppuun ennen lomaa ja tällä hetkellä tuntuu, että nekin tuntuu tervan juonnilta. Kun alan olemaan loman tarpeessa, ilo tehdä tiettyjä asioita jää vähemmälle. Sitä vain nollaa aivot ja lähtee aamulla töihin, tekee päivän ja lähtee kotiin. Olo alkaa olemaan sellainen, että olisi aika ottaa aikalisä.

Tänään kaikesta huolimatta on ollut hyvä päivä. Tietyt päivät on taas ylitetty ja tuntuu, että aurinko paistaa taas risukasaan. ☀️Mielelläni otan hyviä neuvoja PMS- oireiden hoitoon. Jos sinulla on omia kokemuksia.