Viimeiset kaksi viikkoa eivät ole ollut sitä parasta aikaa sen stressittömyyden puolesta. Joskus elämä vain on sellaista. Nousee esiin asioita jotka tarvitsevat käsittelyä. Kun yksi asia tuntuu rauhoittuvan tulee toinen. Stressiin auttaa asioiden käsittely, joka saattaa nostaa esiin voimakkaitakin kehon tunteita. Omalla kohdallani sekään ei aina riitä.

Tarvitaan myös omien arvojen mukaista elämää. Omalla kohdallani se tarkoittaa 1. Itsestä huolehtimista ja terveellisiä elämäntapoja. 2. Liikkumista omissa voimissa. 3. Rentoutumista.4. Hiljentymistä. 5. Kiittämistä. 6. Ystävyyssuhteiden ylläpitämistä. 7. Anteeksi antamista. 8. Tunteiden hyväksymistä. 9. Hyvään uskomista. 10. Uskomista, että vaikeuksienkaan keskellä ei minun tarvitse olla yksin. Ja voin uskaltaa olla heikko. ❤️

Itse olen huomannut, että elämässäni voi oppia taitoja, jotta voin elää omien arvojen mukaista elämää. Kohtaamalla ajatukseni ja pelkoni eri tavalla. En torju, enkä välttele niitä. Vaan voin antaa niille tilaa. En vatvo niiden viestejä, voin kuulla ne mutta kohdistaa katseeni niihin arvoihini ja omaan elämääni. Ja voin kohdistaa katseeni ympärilläni oleviin asioihin. En pyri muuttamaan kuitenkaan niitä. Vaan hyväksyn ne, sellaisena kuin ne ovat. En anna niiden ohjata elämääni ja käyttäytymistä. Vaan päätän itse mitä tietä kuljen ja minne. 

09489DC6-0446-4B9F-ACD6-AEC00D92233C.jpg