Rakastan aamun tuoksua ja auringon nousua, ruohon vihreyttä ja meren kohinaa, koirani katsetta, koiriani, eläimiä, lämpöä ja saunomista, chai lattea, salmiakkia ja mansikoita. Rakastan hetkiä joita voi odottaa. 

Rakastan matkustamista ja tunnetta kun lentokone nousee, sateen ropinan ääntä peltikattoa vasten, sisustamista, turkoosia merta, joulua ja lumiukko elokuvaa, nauramista, iltoja ystävien kanssa, risteilyjä, perhettäni, miestäni, eläimiä, mojitoa hyvässä seurassa, lapsen vilpittömyyttä ja hetkessä elämistä, villasukkia ja takkatulta, hyviä leffoja, löhöilyä saunan lauteilla, aitoja ihmisiä, tervan tuoksua, kastetta nurmikolla, levollista oloa, kesää ja valoa, syksyn värejä, kynttilöitä ja niiden tuomaa valoa, mietoja hajuvesiä, talven valkeutta.

Rakastan järjestelmällisyyttä, kreikkalaista ruokaa, liikkumista, lenkkeilyä meren rannalla, naurua ihan sydämen pohjasta, vanhoja linnoja, kummilapsiani, tanssimista ystävien kanssa, musiikkia ja konsertteja, kauniita vaatteita ja kenkiä, koruja ja hajuvesiä, ex - tempore hetkiä ystävien kanssa, yllätyksiä, halauksia, punaviiniä ruuan kanssa, terveellistä ruokaa, ihania makuelämyksiä, huumoria arjen keskellä, kielon tuoksua, tunnetta liikunnan jälkeen, hyvin nukuttuja öitä,

Rakastan hetkessä elämistä, asioita joita voi odottaa, hyvää musiikkia, siskon lapsia, lukemista ja hyviä kirjoja, linnun laulua, sateen tuoksua, kotiani, paljain varpain oleilua. 

Rakastan läsnäoloa ja hengityksen tuomaa levollisuutta. Rakastan turvallisuuden luomaa tunnetta, että kaikki on juuri nyt hyvin. ❤️