Kiitos siitä, että olet tuonut eteeni mahdollisuuksia ja antanut rohkeutta tarttua niihin. Kiitos, että olet hionut rosoisia kohtiani ja opettanut nöyryyttä  vaikeuksien kautta ja näyttänyt, että synkimpinäkin hetkinä en ole yksin.

❤️

Kiitos siitä, että olet ollut valoni, kun ympärilläni on ollut pimeää. Kiitos, että olet lohduttanut surun keskellä ja auttanut näkemään kiitollisuuden elämän pienissä hetkissä. Kiitos, että olet tuonut eteeni ”enkeleitä” juuri silloin kun omat siipeni ovat unohtaneet miten lennetään.  Kiitos, että olet auttanut hyväksymään asioita mitä en voi muuttaa ja viisautta muuttaa ne mitä voin. Kiitos, että olet auttanut tunnistamaan tunteeni ja tahtotilan hyväksyä ne. Kiitos, että olet antanut terveyttä ja viisautta hoitaa  ja kuunnella itseäni. Kiitos, että olet antanut rohkeuden nostaa esiin epäkohtia ja puolustaa oikeutta. Kiitos, että olet kulkenut mukanani  koko elämäni ajan ja ja antanut suunnan elämälleni. Kiitos, että olet opettanut olemaan heikko. Kiitos, että pidät kädestäni ja kannat kipuni. Kiitos siitä, että annat anteeksi syntini ja ymmärrät rikkinäisyyteni. Kiitos, että olet antanut voimia kun olen heikko. Kiitos, että olet opettanut minua näkemään hetken kauneuden ja elämän ainutlaatuisuuden. Kiitos niistä ihmisistä ketä olet tuonut elämääni. Kiitos siitä, että he ovat saaneet olla  osana sitä. Kiitos kodistani, läheisistäni ja aviomiehestäni. 

 

Kiitos siitä, että jokainen henkäys joka minusta lähtee ja minuun palaa, on muistutus siitä, että Sinä olet antanut minulle lahjan elää.

 

❤️