Loma loppui ja palasin töihin. Jotenkin tuntuu, että lomalla olin enemmän yhteydessä siihen omaan mielenrauhaani. Löysin paikkoja missä olin tunneyhteydessä itseeni ja oli hyvä ja levollinen olla. Tämä viikko meni lähinnä haahuillen ja huomasin paljon pohtivani, että tätäkö se taas on, vasta ensimmäinen viikko ja ei tunnu oikein miltään. 

 

Nukuin tällä viikolla joka yö hyvät yöunet. On ollut todella lämpimiä päiviä, mutta kotona meillä täällä on ihanan viileää. Kiitos ilmastointi. Lämpö ja kuumuus helpottavat kuitenkin omaa työtäni. Siksi en halua valittaa. Työtä on määrällisesti silloin vähemmän. Iltaisin en ole kyllä jaksanut lähteä liikkumaan, mutta hups, silti askelmääräni päivää kohti on joka päivä melkein 20 000. Eli liikuntaa tulee mukavasti työn ohessa. Uudet työkaverini tuntuvat olevan erilaisia persoonia. Mutta iloisuus on piirre josta tykkään. Elämän tyyli on hyvinkin huoleton ja tavaroiden ei tarvitse olla paikoillaan justiinsa, vaan vähän niinku sinne päin. Ehkäpä itsekin voin tämän kautta jatkossa oppia sitä vähän huolettomampaa elämän asennetta. Ehkä. Ainakin tulee taas sitä kasvua sillä omalla epämukavuusalueella. Ja omien tuntemusten sietämisessä. 

❤️

 

Olen vähän jo miettinyt tulevaa syksyä. Pohtinut mihin ajoitan lomani, että jaksan. Mihin voin jaksamisen suhteen itse vaikuttaa ja mihin taas en. Olen tehnyt myös to do listaa syksylle. Jotakin kepeää ja kivaa syksyn harmaisiin päiviin:

 

- Kynttilät, viltti ja villasukat

- Tyttöjen reissu

-  Kylpylä 

-  Hyvä kirja 

-  Kosmetologi 

- Uusi kurssi/ harrastus 

-  Aikaa läheisille 

- Konsertti

- Mökkiviikonloppu

- Hengitys

- Ystävät

- Kampaaja

- Sauna

- juusto ja viini-ilta

- Ruskaretki kauniisiin väreihin 

 

C91E14B2-5206-4616-902B-4CC09F181250.jpg