Terveiset Isä taivaaseen  ❤️ 


Muistan lapsuudestani hetken, jolloin varpunen lensi ikkunaa vasten ja sinä poimit sen syliisi ja yritit pelastaa sen hengen. Lintu taisteli, mutta ei selvinnyt ja sinä maalasit siitä taulun. Samalla maalasit minun sydämeen muistijäljen ja opetit minut kunnioittamaan elämää ja rakastamaan eläimiä. Muistan myös hetket jolloin tulit lohduttamaan kun yöllä heräsin pahaan uneen tai illalla kävin kävin nukkumaan. Laitoit lämpimän kätesi otsalleni ja rukoilit puolestani iltarukouksen. Muistan myös talven jolloin voitit koko pihan pulkkakisan ja mietin, että miten vahva isä minulla onkaan. Mieleeni on jäänyt myös yhteiset  kesät ja joulut synnyinkaupungissasi. Oikeastaan koen, että lapsuuden kotisi on jollakin tapaa osa minua, vaikka en ole siellä edes syntynyt. Tunnen siellä läsnäolosi ja lapsuuden muistot niin vahvasti. Muistoissani ovat myös hetket jolloin poljimme pyörillä yhdessä, sekä kesät jolloin tulit maalle mökille  ja tulimme vastaan sinua pysäkille. Sinulla on ollut lahja, se lahja näkyy nyt käsiesi kautta maalauksissasi ja ne ovat muistoja läpi elämämme ja vielä jonakin päivänä siskon lapsienkin elämässä. 

Olen monesti miettinyt, että jos olisin voinut antaa sinulle kyvyn, olisin antanut sinulle kyvyn nähdä itsesi niin miten me olemme sinut nähneet. Olit niin vaatimaton. Muistit aina muut, mutta usein unohdit itsesi. Olen aina ihaillut rauhallisuuttasi ja tapaasi käsitellä elämän vastoinkäymisiä, mikä taas on puuttunut minulta itseltäni silloin kun oma elämäni on ollut kaaoksessa. En ole myöskään lisäksesi tavannut muita, jotka eivät ole puhuneet koskaan kenestäkään pahaa. 

Kunpa olisin voinut näyttää sinulle Isä sen miten itse näen asiat, kuinka vähän lopulta se mitä saatoit ajatella totuutena, olikaan lopulta totta. Näen sinut lopulta vain rakkauden läpi. En sen mitä olit jäänyt tekemättä tai mitä olisi pitänyt tehdä toisin. Elämä on lopulta se mikä tekee meistä kauniin. Kun kerroit minulle omista vastoinkäymisistä, minä näin sen kivun läpi sinun valtavan kasvun ja näin, että olit lopulta vapaa. 

Kiitollinen olen siitä kaikesta mitä olet eteeni tehnyt. Olit tukenani kun erosin ensimmäistä kertaa ja muistan vieläkin sen hetken kun tulit sänkyni vierelle ja sanoit, että sinä  tulet selviämään. Ja minä selvisin. Muistan myös puhelun jonka soitit kun heräsin leikkauksesta sairaalassa ja kerroit, että olet muistanut minua rukouksin ja sinä selviät. Sekä ne lukuisat rukoukset kun olimme kolarissa ja kannustukset kun paloin elämän johdosta loppuun. Silloinkin vakuutit minut uskomaan, vaikka itse en jaksanut uskoa. Luotin jälleen sanaasi ja sain uskoa, että selviän. Olet myös näyttänyt, että uskon kautta voidaan siirtää vuoria ja Jokainen näistä hetkistä on talletettu muistoihini ja jokainen niistä on tehnyt minusta vahvemman. 

En tiedä mitä elämä tuo kohdallani tullessaan, mutta sen tiedän, että ilman sinun apuasi ja tukeasi tuskin olisin elämässäni näin pitkällä mitä olen tänään. Voin vain lausua tämän kirjoituksen kautta kiitoksen siitä kaikesta mitä olet eteemme  tehnyt ja kertoa myös tämän kautta miten paljon sinua rakastan. Olen surullinen siitä mitä jouduit käymään läpi, mutta iloinen siitä miten tämä kaikki on sinua muutti ja miten ihailtavan positiivisesti  kaikkeen asennoiduit. Et luovuttanut, etkä sulkenut sydäntäsi ja olit vielä kaiken keskellä siskon lapsille se rakastava ja välittävä pappa. 

Kiitän taivaan isää ihan jokaisesta päivästä kun sain pitää sinut täällä ja toivon, että se vahvuus ja herkkyys mikä sinussa on, kulkee myös minussa, mukanani läpi elämän elämäni loppuun saakka. 

..Ja niissä hetkissä kun ikävä iskee kaivan esiin yhteiset valokuvat ja videot ja laitan käteni ristiin ja rukoilen, että sinun uskosi eläisi minussa ja saisin sen kautta voimaa elämäni loppuun asti.  Rakastan sinua isä  niin paljon! Ja toivon, että sinun on nyt hyvä olla. Hautajaispäiväsi oli juuri sellainen mitä sinäkin olit, täynnä rakkautta ja lämpöä ja kiitollisuutta. Kiitos Isä, että olit isäni ja kuljit vierelläni lapsuudesta aikuisuuteen! 

❤️

Ikävä on pohjaton, mutta lupasit olla meitä vastassa ja siihen asti me jatkamme elämää!

 3E550E99-8CF5-4B1B-B485-C22DFFABBA95.jpg