Heikkouden voima on paljon nopeampaa kuin lopulta itse vahvuus. Jos annat itsesi lopultakin olla heikko, pääset uuteen olotilaan hyvin nopeasti. Joskus hetkessä.

 

Tarkoitus oli lähteä viettämään yhteistä tyttöjen pidennettyä viikonloppua. Lopulta tuli niin monta liikkuvaa tekijää, että yhteinen viikonloppu jouduttiin perumaan. Siinä taas huomasin tuon paljon puhutun muutoksen itsessäni. Entinen minä olisi harmitellut asiaa ja pilannut sillä tunnelatauksella todennäköisesti koko viikonlopun. Nykyinen minä taas kohdisti katseensa mahdollisuuksiin. Saan nyt oikeesti levätä pidemmän viikonlopun ja päästää irti työstä ja kaikesta hetkeksi. Voin keskittyä lepoon ja itseeni. Yhteinen pidennetty viikonloppu tyttöjen kanssa tulee sitten keväällä. 

 

Kun myönnän olevani heikko, teen tietoisen sisäisen ratkaisun tipahtaa siihen väsymykseen. Näin kävi myös nyt. Annoin tulla sen väsymyksen ja nukahdin illalla sohvalle jo kymmeneltä ja nukuin kymmenen tunnin unet. Söin aamiaisen pitkän kaavan mukaan ja nyt tässä mietin, että voi miten taas tarvitsinkaan tätä. Lepoa ja oloa, että saan olla tarpeeton. Tuntuu, että jollakin tapaa olen löytänyt tien parempaan elämään jossa osaan kuunnella omia tarpeitani. Menestys ja pärjääminen on vahvan ihmisen ominaisuuksia. Jotka tiedän olevan minussa. Sen mukaan on helppo lähteä . Nyt kun olen myöntänyt itselleni, että minulle on nyt hyväksi olla välillä myös heikko, se on avannut oven kuin huomaamatta myös eräänlaiseen nöyryyteen. Sairas vahvuus on kohdallani sitä, että yritän peittää sen kautta omat pelot ja oman heikkouteni sillä omalla voimallani. Ja lopulta vain omaa heikkouttani päin kulkemalla voin löytää sen oikeanlaisen vahvuuden. Jolloin myös voin paremmin. ❤️