Aivot saavat muotonsa siitä, miten mieli asettuu. Jos mielessä pyörii jatkuvasti huolia, murehtimista, sättimistä, itsekriittisyyttä ja stressiä, aivot muuttuvat tietyllä tavalla. Niistä tulee alttiit silloin ahdistukselle ja masennukselle. Ja ne keskittyvät uhkiin ja menetyksiin. Kun taas asennat aivoihin hyviä kokemuksia, ne uppoavat aivoihin. Ja ne muuttuvat hyviksi hermostollisiksi kokonaisuuksiksi. Aivot oppivat uuden tavan toimia. Aivot ja mieli muokkautuvat sellaisiksi kokonaisuuksiksi kuin ne on asennettu. Elämää ei voi kuitenkaan hallita liikaa, vaan myös tunteiden on annettava tulla. Omilla valinnoilla ja omalla käyttäytymisellä on kuitenkin tietyt kaavat. Jos niitä ei koskaan riko, elämä ei myöskään koskaan muutu. 

Tänään oli juuri sellainen hyvien kokemusten päivä. Yritin nauttia jokaisesta hetkestä täysillä. Ihanaa kun ei ollut töitä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kuljimme kaupungilla. Kävimme risteilyllä ja söimme hyvin. Ihasteltiin ajan kanssa kaupungin vilinää ja ihmisiä. Tuntui, että tämä yksi päivä katkaisi sitä viimeisten viikkojen väsymystä. Irtiotto työhön tuntui tänään  jo lomalta. 

Olen iloinen siitä, että olen oppinut katkaisemaan tietyt ajatusmallit. Vaikka tiettyinä hetkinä ne ovat ehkä olemassa ja nousevat pintaan. Joskus väärissä hetkissä, joskus taas hormoonikierron seurauksena. Tänä viikonloppuna aion levätä. Eilen lähdin aikaisin kotiin juuri siksi että pääsen liikkumaan. Ja yksikään päivä tästä viikonlopusta ei mene hukkaan väsymyksen vuoksi. Tässä päivässä on hyvää ihana aurinkoinen ilma, se että olen saanut olla terveenä, mahtava seura ja se että koko perhe on taas hetken yhdessä  kotona ja loma lähenee. ☀️ Varasin ennen loman alkua taas itselleni hemmottelua. Menen kampaajalle ja kosmetologille ja hierojalle. Niitä mun hetkiä! 💕