Ihmisen aika on rajallista, mutta energia on uusiutuvaa. Olen ollut koko itsenäisyyspäivän yökkäreissä ja villasukissa. Mies puki sentään verkkarit. Ollaan tehty hyvää ruokaa, saunottu, katseltu linnan juhlia, syöty suklaata ja makoiltu kynttilän valossa. 

Tarvitsen näitä kotipäiviä muuten en jaksa. Tämän viikon jaksoin ajatuksella, että perjantaina en tee mitään. Saan olla kotona tekemättä mitään. Saan olla täysin tarpeeton. Koti on mulle valtavan tärkeä paikka. Koti on paikka minne voi mennä ja sulkea oven perässään. Koti on paikka rauhoittumiselle. Turvapaikka. Paikka, jossa rauhoitun, saan levätä  ja paikka missä on hyvä olla. Paikka, jossa akut latautuu ja saan kerätä uutta virtaa.

Olemme asuneet  uudessa kodissa kohta jo puolisen vuotta ja tästä on muodostunut erityisen rakas paikka. Jo pelkästään siitä syystä, että saimme käydä monta taistelua kotimme puolesta. Vihdoinkin kun kaikki on valmista, täällä vallitsee rauha ja tänne on hyvä tulla. Tämä on meille Koti isolla alkukirjaimella. Olen asunnut monessa paikassa ja kaikki kodit eivät ole tuntuneet kodilta.

💗

Koti on paljon enemmän kuin pelkät seinät tai katto pään päällä. Se on enemmän kuin monta sataa neliötä tilana. Kodilla tulee olla sydän ja hyvä henki. Silloin myös minä voin paremmin!

💗

452ACA74-99F0-4917-BEFD-D93A7CC8481D.jpg