Ihana viikonloppu. Olisin voinut tehdä ihan mitä vaan, mutta ajattelin antaa aikaa itselle. Päätin pysähtyä hiljaisuuteen. Seurata hengitykseni rytmiä. Kuunnella miltä kehossani tuntuu. Kuunnella mitä ehkä  tarvitsen juuri nyt ja mikä ehkä lataisi omia akkujani. Tuli tarve kävellä luonnossa, ihmetellä syksyn värejä ja kauneutta. Sain luettavakseni ihan kuin tilauksesta hyvän kirjan ja sytytin kynttilät. Kävin saunassa ja puin päälleni juuri ostamani uuden oloasun ja serkkuni kutomat sievät lämpimät villasukat. 

❤️

Olen pitänyt siitä asti kun uuvuin yhdestä asiasta huolen, että muistaisin nauttia elämän pienistä hetkistä. Aito ja syvä onnellisuus on mielestäni pohjimmiltaan tietynlaista mielenrauhaa. Tiedät kuka olet, mistä tulet ja millä jaloilla seisot. Elämäntilanteesta riippuen joko tiedät tarkkaan mihin olet menossa tai sitten et, mutta itsensä tunteva ihminen ei turhaan pelkää tulevaa, vaan ottaa sen vastaan avoimin mielin ja luottavaisena. Osaat hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet, tunnistat vahvuutesi, tiedostat tunteesi ja heikkoutesi. 

❤️

Meillä on voima vetää puoleemme mitä tahansa haluamme, sillä tunteemme ja mielemme läpi kulkevat ajatukset ovat yhteydessä siihen mitä meille tapahtuu. 

❤️

Tämä viikonloppu palautti ja latasi akkuja.

Aurinkoinen sää ja ne kauniit syksyn värit, lempielokuva mun rakkaiden kanssa ja suklaa ja popcornit ja hyvä kirja viltin alla kynttilän valossa, ihanan pitkä lenkki ja valmis aamupala, sauna ja hyvä ruoka.  

❤️

“Onnellisuuteni on sitä, että arvostan sitä mitä minulla on, enkä halua enempää kuin mitä omistan.”

-Leo Tolstoi-